Esports

La premsa argentina posa Messi entre l'espasa i la paret

El davanter Lionel Messi ha trigat massa a anunciar que participarà en els Jocs Olímpics amb la selecció argentina, segons la premsa del seu país d'origen, que li ha pressionat durant dies i li ha retret el que consideren silenci massa llarg des que el FC Barcelona va dir que no el cediria."Ningú li demanava la immolació o un barat patrioterisme. Només una expressió espontània, sincera. Compromesa, sí. Qualsevol persona amb bona intenció pot entendre les dificultats de l'assumpte, però el seu aïllament només ha aconseguit impulsar rumors i elevar condemnes", ha afirmat aquest dimecres el diari La Nación.

Messi "va optar pel silenci quan se'l volia escoltar. I així va escollir, també que altres decidissin per ell. Carregarà amb la seva decisió. Potser avui parli, però qualsevol de les seves declaracions, dolgut per no defensar la samarreta argentina en els Jocs Olímpics o feliç per aconseguir l'alliberació del Barcelona, portarà una empremta inoportuna. Allò que no es va dir en el seu moment seria millor callar-ho", comenta el diari.

El diari Clarín ha indicat que "també a la selecció s'esperava un gest del jugador que demostrés el seu interès per sumar-se al grup".

"Des del principi d'aquest conflicte, el jove davanter ha hagut d'haver fer un equilibri entre les intencions del seu club i els seus", comenta el diari Crítica.

El diari esportiu Olé afegeix que "si algun dia Messi arriba a ser líder dins del camp (aquesta temporada li donaran aquesta funció al Barça), haurà de demostrar que també ho pot ser fora. Quan això succeeixi, Lionel estarà preparat per a prescindir de les regles. Ara, ja se l'ha esperat massa".

Messi ha afirmat aquest dimecres que anirà a Pequín sense esperar la resolució del Tribunal Arbitral Esportiu (TAS). "Si espero el TAS, és tard perquè m'esperin els meus companys i la selecció" a la Xina, ha dit, encara que no ha sigut concloent: "si arribo allà i el TAS diu que he de tornar, tornaré".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.