Esports

Messi arriba a Xangai per sumar-se a la selecció olímpica argentina

Futbol

El davanter argentí del FC Barcelona, Leo Messi, ha arribat aquest divendres a Xangai per sumar-se a la selecció olímpica argentina, que ja s'ha entrenat diverses vegades a la Xina sense la seva presència, després de la decisió de la FIFA que impedeix al seu club retenir-lo, com a menor de 23 anys, durant els Jocs Olímpics.

Messi ha aterrat aquest divendres a la tarda a l'aeroport de Xangai Pudong des de Florència. Després s'ha dirigit a l'hotel Huating, situat davant de l'estadi on es disputaran els partits olímpics i on està concentrada la seva selecció.

El barcelonista ha viatjat acompanyat de Pep Costa, membre del cos tècnic blaugrana, que estarà a la Xina fins que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) emeti la seva decisió sobre el recurs presentat pel Barça a la decisió de la FIFA.

El futbolista no ha fet declaracions a l'hotel, que està fortament vigilat des de fa diverses setmanes per agents de la policia armada xinesa, mentre que la premsa té vetat l'accés al jugador, inclosos els periodistes amb acreditació olímpica.

El porter de la selecció argentina, Óscar Ustari ha afirmat que no esmentarien amb Messi la polèmica dels últims dies amb el Barça, que ha tractat de retenir-lo el major temps possible per jugar la seva pretemporada a Itàlia i els Estats Units i la prèvia de la Lliga de Campions.

Ustari ha comentat que l'assumpte "és clar que va ser sempre pels mitjans", ja que "nosaltres sempre vam voler que vingués Leo". "Tots estem molt ansiosos i contents que vingui, i el problema que va tenir, quan arribi aquí, s'oblida", ha assegurat el porter.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.