Esports

La FIFA obliga al Barça a cedir Messi a la selecció argentina

Esports

El jugador del Barça Leo Messi, que a hores d'ara està volant cap a Florència amb el primer equip, podrà jugar als Jocs Olímpics de Pequín amb la selecció argentina. Així ho ha decretat la FIFA que ha fet públic que els clubs estan "obligats" a cedir els jugadors de menys de 23 anys a les seves seleccions per participar en els Jocs. Així tan aviat com sigui possible l'argentí viatjarà cap al Japó on hi ha concentrada la seva selecció.

Messi havia anunciat avui la seva voluntat de participar en els Jocs amb la selecció argentina si així ho decretava la FIFA. El jugador havia près aquesta decisió de manera unilateral sense consensuar-ho prèviament amb el club blaugrana.

El Comitè de l'Estatut de Jugadors de la FIFA s'havia de pronunciar ahir dimarts sobre si Messi s'ha de concentrar amb la seva selecció o ha de continuar amb el Barça per jugar la prèvia de la Lliga de Campions. El club donava per fet que la decisió seria a favor de la federació argentina i ja va anunciar que presentaria un recurs al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), a Lausana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.