Societat

Presó provisional per a un dels propietaris del club Riviera i llibertat amb càrrecs per a l'altre acusat

La titular de jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona ha ordenat avui l'ingrés a la presó sense fiança per Antonio H., un dels dos propietaris del prostíbul Riviera de Castelldefels (Baix Llobregat). L'altre propietari del local, Jose V., ha quedat en llibertat amb càrrecs. Els imputats estan acusats dels delictes de suborn, afavoriment de la prostitució, delictes contra els drets dels treballadors i immigració il·legal.

Segons fonts judicials, entre els arguments de la jutge per decretar presó provisional per a Antonio H., figura la possibilitat que l'imputat interfereixi o perjudiqui la investigació judicial sobre les suposades activitats il·legals del prostíbul.

Els dos socis del Riviera van declarar divendres passat davant la mateixa jutge, que investiga les suposades activitats il·legals en els clubs de contactes Riviera i Saratoga, tots dos de Castelldefels. Els macroprostíbuls són els més grans de l'àrea de Barcelona i han estat clausurats per un període de sis mesos.

Després de les declaracions, el fiscal anticorrupció que investiga el cas, David Martínez Madero, ha demanat l'ingrés a la presó per als dos imputats. Fonts judicials expliquen que els propietaris del Riviera van ser interrogats sobre la seva relació amb policies per descobrir si aquests van intentar subornar-los per intercedir a favor dels seus negocis. Un dels imputats va reconèixer tenir amistat amb un policia, però va negar haver subornat funcionaris públics.

Els acusats van declarar també que totes les dones que treballen en el Riviera tenen els papers en regla i unes condicions de treball "immillorables".

Detenen un exinspector de la Policia Nacional
Els Mossos d'Esquadra han detingut avui un exinspector de la Policia Nacional relacionat amb aquest cas. Se l'acusa de suborn i revelació de secret. Pel que sembla, l'exinspector va cobrar diverses quantitats en metàl·lic i a més va rebre diversos regals, com rellotges i joies, pagades suposadament pels propietaris dels dos prostíbuls, a canvi d'avisar-los de les batudes policials.

Segons ha informat la cadena Ser, el detingut és Andrés O., exinspector de la Policia Nacional, que pel que sembla estava al capdavant d'una unitat contra xarxes d'immigració il·legal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses