Política

Montilla i Mas ja estan reunits per abordar el problema de la sequera

Sequera

Pocs minuts després de la una d'aquest migdia ha començat la reunió entre el president de la Generalitat, José Montilla, i el líder de CiU, Artur Mas, al Palau de la Generalitat per abordar l'actual situació d'extrema sequera que afecta Catalunya.

Sigui el que sigui el resultat de la trobada, està previst que Estat i Generalitat acordin i facin pública avui mateix a Barcelona la solució adoptada per fer front a la sequera. Aquesta tarda el president s'entrevistarà amb la ministra de Medi Ambient, Medi Rural i Marí, Elena Espinosa.

Montilla va convocar el cap de l'oposició a una segona trobada després que el passat 7 d'abril mantinguessin una primera reunió per aquest mateix motiu, que va acabar sense acords. Mas va enviar aquest dilluns una carta al president oferint-li de nou diàleg, tot i que va tornar a fer referència al transvasament del Roine.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.