Societat

Una empresonada pel cas de Santaló diu que és innocent

María Pilar Moreno, germana del suposat autor intel·lectual de l’assassinat de Félix Martínez Touriño intenta desvincular-se del crim

María Pilar Moreno, germana de Manuel Moreno,  suposat autor intel·lectual de l’assassinat de Félix Martínez Touriño, va declarar ahir davant la jutge que investiga el cas i ho va fer per desvincular-se del crim i proclamar la seva innocència. María Pilar, empresonada des de principis de mes, és la dona de Sahid Sánchez, que, suposadament, va contactar amb el sicari que va disparar al mig del carrer Santaló. Sánchez ha fugit a Colòmbia, d’on és originari, i hi ha dictada una ordre internacional de recerca en contra seva.

La presència de María Pilar al jutjat es va produir a petició seva, després que la primera vegada es va  negar a declarar davant la jutge. La compareixença d’ahir va durar tres hores i en tot moment l’acusada va defensar-se i va negar qualsevol implicació amb el cas, segons van explicar fonts judicials.

Bona part de la declaració va correspondre a l’interrogatori que va fer la mateixa magistrada, no només sobre la suposada vinculació de María Pilar Moreno amb el crim, sinó també sobre aspectes de la seva vida personal, familiar i professional. També se li va preguntar sobre el parador del seu marit i ella va assegurar que no en tenia notícies.

Poc després del crim,  María Pilar, les seves filles i el seu marit van marxar a Colòmbia. Ella en va tornar al cap d’un temps però la policia considera que Sahid Sánchez s’hi va quedar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

El grup de suport als usuaris de Can Bofí Vell, a Badalona, fa una xerrada sobre sensellarisme

Badalona
BANYOLES

Queda desert el concurs públic de la barca “Tirona” a l’estany

Banyoles

Masquef escenifica el seu full de ruta de Figueres fins al 2030

figueres

Una figuerenca guanya el IX Premi de Recerca en Memòria Democràtica

figueres

24 joves del Baix Empordà , becats per la Fundació Impulsa per cursar FP

la bisbal d’empordà

Les estacions de Bordis, Sant Jordi Desvalls i Camallera, més accessibles

bordils
Medi ambient

Formaran voluntaris per preservar la tortuga careta al Garraf i el Baix Penedès

Sitges

Maçanet impulsa la creació del nou polígon de Fontanilles

maçanet de la selva
medi ambient

Els 27 donen llum verda definitiva a la Llei de Restauració de la Natura

barcelona