Societat

Detenen a Colòmbia l'últim implicat en el crim de Santaló a Barcelona

Es tracta de la parella de la germana de l'inductor. Amb aquest arrest, els Mossos d'Esquadra donen per acabada la investigació

La policia colombiana ha detingut aquesta matinada l'últim implicat en el crim de Santaló a petició dels Mossos d'Esquadra. Es tracta de la parella de la germana de l'inductor, Said Z.

Amb aquest arrest, els Mossos donen per acabada la investigació, segons han informat fonts pròximes al cas.

L'assassinat de Félix Martínez Touriño, director del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), es va produir el 9 de febrer a la confluència dels carrers Santaló i travessera de Gràcia de Barcelona, quan el sicari va seguir la víctima quan sortia de casa i li va disparar al cap.

L'inductor de l'assassinat, l'excap de l'àrea d'audiovisuals del CCIB, Manuel M.B.; la seva germana, Maria Pilar M.B., i el sicari, Jorge Andrés M.G., que va perpetrar el crim, estan en presó provisional després de ser arrestats el 29 de juny.

L'autor intel·lectual del crim de Santaló de Barcelona era un subordinat de la víctima, que va ordenar que matessin el seu cap, director general de l'empresa, per venjar-se d'aquest davant de l'amenaça d'una reestructuració que l'afectava.

En total, els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Civil i la policia colombiana, han detingut per aquest crim nou persones -cinc homes i quatre dones-, al Prat de Llobregat, Roda de Barà, Madrid, Leganés, Parla i Seseña, així com a Colòmbia.

En l'operació es van fer registres a Parla, Leganés, Seseña, Roda de Barà, Cornellà de Llobregat i en un despatx del CCIB.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.