Societat

Presó per a tres detinguts pel crim de Santaló i llibertat amb càrrecs per a quatre

Durant el dia d'avui declararà l'inductor del crim, un subordinat de la víctima que treballava com a cap del servei d'audiovisuals del Centre de Convencions Internacional de Barcelona, que va ordenar que matessin el seu cap

La titular del jutjat d'instrucció número 18 de Barcelona ha decretat presó provisional per un delicte d'homicidi per a tres dels detinguts pel crim de Santaló i llibertat provisional amb càrrecs per encobriment i receptació per a quatre més, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Les declaracions dels arrestats s'han allargat fins a les 5 de la matinada i avui passarà a disposició judicial Manuel M.B., considerat per la policia com l'inductor del crim.

La jutge va dictar presó per a Maria Pilar M.B., la germana de l'inductor del crim, i aquesta matinada l'ha decretada per a dos més, entre els quals hi ha Jorge Andrés M.G., el sicari que va perpetrar el crim de Félix Martínez Touriño.

Durant el dia d'avui declararà l'inductor del crim, un subordinat de la víctima que treballava com a cap del servei d'audiovisuals del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), que va ordenar que matessin el seu cap, director general de l'empresa, per venjar-se d'un possible acomiadament. Les diligències continuen sota secret de sumari.

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, van detenir aquest cap de setmana vuit persones (quatre homes i quatre dones), en sis localitats catalanes, entre les quals hi ha l'autor intel·lectual, Manuel M.B. i la seva germana, i l'autor material, un colombià.

El crim es va produir el 9 de febrer a la confluència dels carrers Santaló i Travessera de Gràcia, quan l'assassí va seguir la víctima quan sortia de casa i li va disparar al cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.