Societat

Foment no té data per a l'arribada del TGV

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha vinculat el compliment del calendari que marca l'arribada del TGV pel 21 de desembre als informes que els tècnics del Ministeri realitzin sobre la darrera incidència a les obres.

"A dia d'avui, no m'he pronunciat, perquè estic esperant a saber que diuen els tècnics", segons Álvarez. I afegeix: "Els barcelonins i Catalunya tindran el TGV en el menor temps possible i que es pot assegurar que a Barcelona estarà l'any 2007".

El director del TGV Madrid-Barcelona-Figueres, Antonio Fernández Gil, ha confirmat en declaracions a Catalunya Ràdio que treballen amb la previsió que l'aturada en les línies de Renfe C-2 sud, C-7 i C-10 de Rodalies de Barcelona s'allargui 15 dies.

El responsable de la línia d'alta velocitat ha reconegut que la incidència registrada dissabte passat obliga a revisar tot el sistema de pantalles de l'obra programada i el terreny proper. Fernández Gil ha reconegut la complexitat de l'obra però no ha volgut situar l'arribada del TGV a Barcelona més enllà de la data prevista, el 21 de desembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.