Economia

Nissan insinua que podria no fabricar el cotxe elèctric a Catalunya

Nissan no acaba de confiar en l'Estat espanyol per desenvolupar-hi el cotxe elèctric que va anunciar el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, fa unes setmanes.

El director de Nissan Internacional i vicepresident d'administració i finances de la companyia, Eric Nicolas, s'ha reunit aquest dijous amb Sebastián i li ha demanat "senyals clars" que l'executiu espanyol vol impulsar el cotxe elèctric com el que Nissan podria construir a Catalunya.

Com a exemple, Nicolas ha reclamat infraestructures, el foment de les energies renovables, "incentius" fiscals i fins i tot que el mateix executiu espanyol adquireixi cotxes elèctrics per al seu parc automobilístic.

Pel que fa a l'ERO de la planta de la Zona Franca, Nissan manté que cal "adaptar" la producció a Catalunya a l'escenari que es pot produir a llarg termini.

Segons ha apuntat Nicolas, la voluntat és que aquesta remodelació tingui el menor impacte en els treballadors i les seves famílies, i la intenció de la companyia és "quedar-se" a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.