Política

Nadal lamenta que la carta de l'ambaixador israelià es fes pública abans de saber-ho Montilla

El govern català ha lamentat, a través del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que ha actuat com a portaveu després de la reunió del consell de govern dels dimarts, "la inexactitud i la visió inoportuna" de la carta enviada per l'ambaixador d'Israel a l'Estat espanyol, Raphael Schutz, al president José Montilla. Per Nadal, la carta es va transformar en "inoportuna" quan es va "convertir en una carta pública" abans que Montilla en conegués el contingut. Sobre la presència de Saura a la manifestació contra l'atac d'Israel a Gaza, Nadal ha assegurat que no ha estat motiu de conversa durant la reunió de govern tot i que ha remarcat que Montilla tractarà aquesta qüestió en la reunió que mantindrà amb l'ambaixador israelià.

Nadal ha evitat pronunciar-se sobre el conflicte diplomàtic catalano-israelià remetent la postura del govern a les opinions expressades pel president català en una conversa telefònica amb Schutz aquest dilluns a la nit.

El conseller sí que ha assegurat que en la reunió entre les dues parts, Montilla reiterarà a l'ambaixador que els "temors" expressats a la carta són "infundats" i li "farà saber la posició del govern davant el conflicte" al Pròxim Orient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.